Co žere Maroše Kramára? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co žere Maroše Kramára?

Herec Maroš Kramár spolu s manželkou Natašou a dětmi Tamarou a Timurem se radují ze třetího potomka.
Herec Maroš Kramár spolu s manželkou Natašou a dětmi Tamarou a Timurem se radují ze třetího potomka. (Nový čas)

Známý slovenský herec Maroš Kramár se naposledy objevil v hudebním filmu Muzzikanti o stárnoucích rockerech a zároveň na Slovensku v politickém dramatu Únos. Tento snímek reflektuje dobu po rozdělení Československa, politické a sociální dění. Jak vidí Maroš současnou společnost?

Doby kdy nebyly mobily a internet, jsou pryč. Sbohem porevoluční 90. léta. V dnešní době plné médií si člověk může na sociálních sítích dělat všechno možné. O někoho se anonymně utřít, pošpinit ho a vůbec si vylít zlost podle libosti. Známé osobnosti jsou na tom podstatně hůř, než obyčejní lidé, protože je vlastně znají všichni a zároveň nikdo.

Jak na současnost nahlíží Maroš Kramár?

„Žijeme v době internetu, jehož anonymita je hrozivá. Píší na něj lidé, kteří ničeho nedosáhli, jen se ráno vzbudí a přemýšlejí nad tím, komu ublíží a koho pomluví. Setkávám se s nimi například na stránkách novin, v nichž se mnou vyjde rozhovor a pod ním je diskuze. Otřesné věci.

I jinde se dočtete neskutečné nehoráznosti, urážky, vulgarismy a výmysly, které by klidně mohly být žalovatelné. A přečtete si je pod článkem informujícím o tom, že někdo umřel. Až vám je z toho na zvracení a mnohokrát litujete, kde to žijete. V tu chvíli se chcete vystěhovat, říkáte si, pro koho se tu vlastně snažíte něco dělat. V mém případě naštěstí přijde představení, kde jsou lidé veselí a gratulují mi, vrátí mi dobrý pocit," svěřil se Maroš Kramár v rozhovoru Sedmičce.

Na video s Marošem Kramárem se podívejte zde:288845:gallery:true:true



Přečtěte si
defakto
2. 7. 2017 • 10:28

... dost bolo Kramára v Čechách , pošlete jej domů na Slovensko !

-bello-
1. 7. 2017 • 23:08

Co žere Kramáře je mi jedno. Mě žerou Slováci v Čechách, zejména pak v Praze a na vysokých školách.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.