Recepty do stovky: Kuřecí játra na kari

Klasika z vnitřností ozvlášněná smetanou a ananasem.
Kuřecí játra na kari
Potřebujete
½ konzervy ananasového kompotu, sůl, 1 kelímek kysané smetany, 3 lžíce oleje, 500 g kuřecích jater, kari koření, 2 cibule
Postup:
Játra nakrájíme na nudličky a prudce opečeme na oleji. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Směs okořeníme kari kořením a osolíme.
Do směsi vmícháme kysanou smetanu a necháme přejít varem. Vložíme nadrobno nakrájený kompotovaný ananas. Kuřecí játra na kari necháme již jen prohřát, pak rozdělíme na talíře, ozdobíme zelenou petrželkou a dílkem ananasu. Podáváme s rýží.