Rychlovky za pár korun: Fazolový hrnec

Co bychom se pachtili u plotny, když si můžeme uklohnit nějakou tu »rychlovku«? A navíc ještě k tomu takovou, která vás dobře zasytí a zároveň není moc kalorická. Zapomeňme tentokrát na maso, pojďme ochutnat něco zdravého! Prostě rychle a lehce...
• 400 g sterilovaných rajčat • 400 g uvařených bílých fazolí • 200 g uvařených červených fazolí • pepř • 200 g zelených fazolek • 1 cibuli • 1 lžíci oleje • oregano • 3 stroužky česneku • sůl
Postup
Cibulku nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme rovněž najemno pokrájená rajčata a koření, dusíme asi 20 minut.
Přidáme všechny fazole a necháme dalších asi 10 minut podusit, vmícháme propasírovaný česnek, dochutíme solí a pepřem a podáváme teplé. a s chlebem.
Příprava: 35 minut
