Osvědčené rychlovky: Sladkokyselé kuřecí chilli podle Jany Remkové

Určitě to znáte - přijdete domů, máte hlad jako vlk a chcete se co nejdříve a nejvíce zasytit. Co takhle hodit na panev maso, zeleninu a k tomu rychlou přílohu?
Sladkokyselé kuřecí chilli podle Jany Remkové
Potřebujete:
300 g kuřecího masa • 2 lžíce oleje • 100 g žampionů • 1 řapíkatý ceůer • ½ kapie • ½ mrkve • 1 rajče • 1 jarní cibulku • 3 stroužky česneku • sůl • mletý pepř • hotovou marinádu Sladkokyselé chilli
Postup:
Maso nakrájíme na kousky a zprudka orestujeme na oleji. Po chvilce přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu, houby a chvíli podusíme, až vše změkne. Přidáme marinádu Sladkokyselé chilli a ještě 3 minuty provaříme. Podáváme s rýží nebo tarhoňou.