Bestii z Kuřimi propustili! Teta Kateřina týraného Ondřeje a Jakuba si odseděla jen 6 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bestii z Kuřimi propustili! Teta Kateřina týraného Ondřeje a Jakuba si odseděla jen 6 let!

Kateřina byla včera propuštěna na podmínku.
Kateřina byla včera propuštěna na podmínku. (ČTK)

Týrala dva chlapce, soud ji propustil na svobodu! Kateřina Mauerová (41) včera po odsezených šesti letech z deseti opustila vězení. Společně se sestrou Klárou byla v roce 2008 odsouzena za týrání bratrů Ondřeje (tehdy 8) a Jakuba (tehdy 10).

Bití, svazování do kozelce, topení, pálení cigaretami... Tak Kateřina M. v domě v Kuřimi a na dalších místech týrala své dva synovce Ondřeje a Jakuba. Podle znalců trpí sadistickou pedofilií. Zvrhlých praktik se zúčastnila i matka kluků Klára Mauerová (37), která byla propuštěna podmínečně loni na podzim, také po šesti letech z devíti uloženými soudem.

„Naším cílem bylo po celou dobu vychovávat, ne ubližovat. V trestné činnosti nefigurovala tvorba identity ani náboženské myšlení, jen stres, který jsme zažívaly,“ prohlásila dříve Kateřina před soudem. Podle znalců se šest členů sekty snažilo zcela zlomit vůli chlapců, ti si ponesou následky celý život. Pachatelé byli v roce 2008 odsouzeni k trestům od pěti do deseti let.

Přečtěte si
idulenka
26. 7. 2014 • 06:25

je to smutné a chlapci to schytali Šlahnutá família a matičku aj tetičku zneplodniť, krávy vymetené sekťácke

popocatepetl
25. 7. 2014 • 16:00

Každopádně kluci měli na světě největší smůlu od narození. Narodili se otci, který o ně nestojí (nestaral se o ně ani v době, kdy máma byla v kriminále) a matce, která si nechala vymývat hlavu vlastní bláznivou sestrou a na její pokyny týrala vlastní děti! A když matka s tetou seděla a otec se vypařil, kluci vyrůstali u svých povedených prarodičů, kteří předtím vychvali ty dvě lidské zrůdy - své dcery.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.