Bývalá starostka: Objevila se jako nahá nymfomanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bývalá starostka: Objevila se jako nahá nymfomanka!

Dvě fotografie se objevily u erotického inzerátu se jménem starostky.
Dvě fotografie se objevily u erotického inzerátu se jménem starostky. (: Archiv)

NEMANICE – Pořádný šok zažila bývalá starostka Nemanic na Domažlicku Vlasta Talašová (42). Šťastně vdaná žena totiž zjistila, že má na jednom ze seznamovacích serverů na internetu velmi choulostivý inzerát se jménem, adresou i svým telefonním číslem.

Bývalá politička je zdrcená, podle inzerátu je totiž sexuální dračice. Okamžitě po jeho zveřejnění jí začali volat muži a nabízeli své služby. Inzerát byl doplněn fotografií starostky z nedávno konaného maturitního plesu a také o fotku nahé ženy bez hlavy s erotickými pomůckami. „Zavolal mi jeden ze zájemců o seznámení a sdělil mi, že mám na internetu pěknou fotku. Když jsem to viděla, šla jsem do mdlob,“ říká Talašová.

Ta událost bere jako útok před blížícími se dodatečnými komunálními volbami v obci. Domažličtí policisté už případ uzavřeli jako přestupek. „Z jeho spáchání je podezřelý devatenáctiletý syn bývalého starosty. O trestný čin ale nejde,“ informovala Aha! mluvčí domažlických policistů Dana Čejková. „Bývalý starosta, který byl dvě volební období ve své funkci, chce moji ženu poškodit. Usiluje o to stát se znovu starostou a manželka mu překáží,“ vysvětluje manžel poškozené Radek Talaš. Obvinění ze msty ale exstarosta Ivan Bartošek odmítá. „Nemám to zapotřebí. Podezřívám spíš samotnou paní Talašovou,“ tvrdí.

21.2.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.