Lucie Králová kila neřeší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Králová kila neřeší!

Lucii dělal doprovod dvouměsíční syn Robert.
Lucii dělal doprovod dvouměsíční syn Robert. (Aha!: Martin Pekárek)

PRAHA – Dva měsíce po porodu syna Roberta Miss České republiky 2005 Lucie Králová (25) na dietách nelpí a váhu nesleduje. Přesto má postavu bez jediného špíčku. Jak to dělá?

Dva měsíce po porodu syna Roberta Miss České republiky 2005 Lucie Králová (25) na dietách nelpí a váhu nesleduje. Přesto má postavu bez jediného špíčku. Jak to dělá?

„Během těhotenství jsem přibrala jedenáct kilo, ale přiznám se, že od té doby jsem se nevážila. Ani jsem se váhou nijak nezabývala, protože jsem si řekla, že se tím nebudu stresovat. Kila mě nezajímají, záleží, jak se cítím,“ řekla deníku Aha! Králová, která začala cvičit bikram jógu. „Cvičím dvakrát týdně, mám za sebou deset lekcí, ale rozhodla jsem se, že si dám deset lekcí každý den,“ řekla nám miss. Cvičení, kterému propadly světové celebrity včetně Madonny, se provádí v pokoji při teplotě 42 stupňů Celsia. To problém Králové nedělá. „Doma máme saunu, tak už mám nějakou praxi,“ dodala Lucie s úsměvem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.