Krutá sebevražda: Umíral dvanáct dní! Se třemi náboji v hlavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutá sebevražda: Umíral dvanáct dní! Se třemi náboji v hlavě!

Tři broky v hlavě měl postřelený celkem 12 dnů. Až pak zemřel na následky zranění.
Tři broky v hlavě měl postřelený celkem 12 dnů. Až pak zemřel na následky zranění.

MIKULOVICE – Zřejmě špatný zdravotní stav donutil k sebevraždě muže (57) z Brna. Ten se postřelil upravenou vzduchovkou tak nešikovně, že s třemi náboji v hlavě umíral neuvěřitelných 12 dní!

Muž byl na návštěvě u své matky v Mikulovicích na Znojemsku, kde se odhodlal k sebevraždě zastřelením. Jak se však tři drobné náboje dostaly do jeho hlavy, nyní zjišťují policisté. Zatím s jistotou nevědí ani to, zda šlo o diabolky či broky. „Vypadá to na pokus o sebevraždu, víc ale budeme vědět po pitvě,“ řekl Aha! Jan Křepela ze znojemské policie. Policisté našli u muže vzduchovku, zbraň ovšem opakovanou střelbu neumožňuje, a pokud by ji použil, musel by mezi jednotlivými výstřely nabíjet. V případě kapsle s broky by jeho smrtelné poranění mohla způsobit i jedna rána. „Zatím případ vyšetřujeme jako trestný čin ublížení na zdraví, není také vyloučené, že muže mohl někdo postřelit,“ říkají policisté.

Se třemi náboji velikosti broku v hlavě umíral dvanáct dnů. Nejprve ležel dva dny u své matky, ženě však údajně zakázal přivolat záchranáře. Ona se k tomu odhodlala, až když upadl do bezvědomí. Dřív prý nedokázala rozpoznat, jak jsou zranění na hlavě vážná. Muž však po deseti dnech v nemocnici zemřel.

Pro verzi, že se Brňan chtěl zastřelit sám, svědčí jeho zdravotní stav. Trpěl bércovými vředy, jejichž stav se mu v posledních dnech zhoršil. Také v tomto případě odmítal navštívit lékaře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.