Absurdní zásah policie: Pokutovali zavražděného taxikáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Absurdní zásah policie: Pokutovali zavražděného taxikáře!

Tělo Petra S. odvezla pohřební služba k soudní pitvě.
Tělo Petra S. odvezla pohřební služba k soudní pitvě. (Aha! - David Malík, Krimi zprávy TV Prima, PČR)

Vrah na útěku! Kdo a proč zavraždil kladenského taxikáře Petra S. (†42), kterého s prostřelenou hlavou v jeho autě našli lidé v sobotu na pražských Vinohradech, kriminalisté stále netuší.

Čas pracuje ve prospěch vraha. Policie mu možná mohla být na stopě o dva dny dříve. Podle svědka, který bydlí nedaleko Lužické ulice, kde byl vůz v sobotu objeven, padl taxík do oka již ve čtvrtek strážníkům. „Za stěračem měl lísteček od městské policie kvůli špatnému parkování v modré zóně. Ti první policisté, kteří přijeli, ho sebrali a jeden z nich se divil, že už je tam od čtvrtka,“ řekl Aha! svědek, který hovor policistů vyslechl.


Znamenalo by to, že v době, kdy taxikář dostal výzvu k podání vysvětlení, již ležel ve voze zastřelený. Pro zatmavená skla však zřejmě muži zákona neviděli dovnitř, když vypisovali pokutu.

Policejní mluvčí tuto informaci nepotvrdil, ani nevyvrátil. Včera kriminalisté vyhodnocovali dosud získané informace. „Prověřují i bezpečnostní kamery, zda nezachytily cokoliv podezřelého. V tuto chvíli nelze říci více,“ sdělil včera Aha! mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Podle kolegů byl Petr S. bezkonfliktní normální člověk. Jeho žena teď zůstala sama se dvěma dětmi a třetím na cestě. „Bude na všechno sama. Chceme uspořádat sbírku a uvažujeme o zřízení konta na podporu jeho rodiny,“ řekla Aha! mluvčí Haló Taxi Adéla Barnová.

Dosud jistá fakta

Čtvrtek

15.30 – přijal Petr S. poslední zakázku od Haló Taxi.

18.30 – obdržel zakázku od jiného dispečinku, v tom okamžiku jeho stopa končí. Začíná ho shánět manželka.

22.00 – v Jílovém u Prahy našli kolegové z Haló Taxi jeho odchozený tablet.

Pátek

Středočeská policie na podnět rodiny vyhlašuje po Petru S. pátrání.

Sobota

Kolem 11. hodiny upozonil vnímavý občan tísňovou linku 158 na podezřelý taxík s člověkem uvnitř v pražské Lužické ulici. Byl to zastřelený Petr S.

Policie hledá svědky, kteří v uvedené době zaznamenali cokoliv neobvyklého v Lužické ulici, pasažéry, které taxikář ve čtvrtek odpoledne a v podvečer přepravoval i jeho kolegy, kteří si mohli všimnout, koho v této době nakládal, aby se ozvali na linku 158.




Přečtěte si
haha
3. 2. 2014 • 20:27

ale stejně je to groteska,oni dají pokutu řidiči kterej sedí v autě mrtvej.U auta kaluž krve,ale oni si ničeho nevšimnou.To nasi dávali bacha,jestli někde nekadí nějakej pes

prroud
3. 2. 2014 • 11:51

At to udelal kdo chtel,najdete ho,a prostrelte mu palici!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.