Pacienta po infarktu navštívil v nemocnici šéf: Přinesl mu výpověď a skoro ho tím zabil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pacienta po infarktu navštívil v nemocnici šéf: Přinesl mu výpověď a skoro ho tím zabil!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nigel Winkley (40) odpočíval po operaci srdce na nemocniční posteli, když v tom uviděl ve dveřích své šéfy z práce. Potěšilo ho, jaký mají zájem o jeho zdravotní stav a očekával květiny nebo něco na zub. O to víc byl šokovaný, když od nich obdržel výpověď!

Winkley pracoval jako inspektor pro největší britskou plynařskou firmu British Gas tři roky. Nikdy nepřišel pozdě do práce, naopak za své pracovní výkony byl chválen a několikrát dostal za zásluhy zvláštní finanční odměnu. Od března ale začal pociťovat bolesti na prsou, až ho nakonec zkolil infarkt.

Po úspěšné operaci v manchesterské nemocnici Wythenshawe se zotavoval na lůžku, těšil se na návrat do běžného života a do práce. Pět dní po operaci ho ale navštívili dva jeho šéfové z práce. Po úvodních zdvořilostech mu na počítači ukázali jakousi prezentaci a když skončila, řekli mu, že je v práci přebytečný a že má výpověď. To vše před zraky dalších pacientů na pokoji a jeho manželky Vicky (34)!

„Co je to za bandu idiotů, že si dovolí přijít do nemocnice a říct někomu tak hroznou zprávu, když se právě dostává z nejhoršího po operaci srdce?!“ nevěřila vlastním očím Vicky.

Její manžel nesl »soudružskou« návštěvu těžce a nezmohl se na jediné slovo. Prožitým stresem se jeho zdravotní stav podstatně zhoršil a lékaři se obávali o jeho život. Vicky si písemně stěžovala na vedení společnosti British Gas. To se nakonec omluvilo a nabídlo Winkleymu jiné místo.

Přečtěte si
hillaarkaa
25. 10. 2013 • 14:16

Njn,pokud si člověk zvolí tyhle nadlidi a nechá se u nich zotročovat,lepší konce je ani nečekají.jeden jako druhý a proto kálet na ně zvysoka

jimka
25. 10. 2013 • 13:22

Také jsem dostala výpověď před nástupem do nemocnice na operaci (dva roky před odchodem do důchodu) a moje kolegyně, když se vrátila po operaci do práce. Nezáleží na tom, v jakém zřízení žijeme, ale na tom, kde pracujeme a kdo podnik vede. Pokud je někdo amorální, tak je jedno, jestli žijeme v soc. zřízení nebo kapitalismu. Mám zkušenosti z USA, kde je veliká fluktuace a tam si dlouholetého (dva a více roků v zaměstnání) pracovníka váží. Tady v Česku je jedno, jestli je někdo zaměstnaný 35 let nebo půl roku, vždy záleží na lidech, na jejich morálce a empatii..

majojo
25. 10. 2013 • 12:31

No tak jestli tohle j kapitalismus, tak už ho tu máme. Mou blízkou známou skolil infarkt za podobných okolností: spolehlivá, pracovitá apod. I ji navštěvovali šéfové v nemocnici: Věruško, moc nám chybíš, bez tebe to není ono.... Podepsala revers, nastoupila a v příslušné zákonné době (téměř ihned) dostala výpověď. Seš nemocná, my máme místa jen pro zdravé.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.