Pancová a Kott jako zamilované hrdličky: Vazební mříže jako afrodiziakum? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pancová a Kott jako zamilované hrdličky: Vazební mříže jako afrodiziakum?

»Hrdličky« Pancová a Kott.
»Hrdličky« Pancová a Kott. (Foto Aha! – Daniel Černovský a Petr Novotný)

Jejich těla nekompromisně oddělují mříže vazebních cel, jejich srdce jsou si však po odloučení stále bližší. Dlouhé pohledy a milé úsměvy Kateřiny Pancové (43) a Petra Kotta (50) jako by nedbaly na to, že právě sedí u soudu kvůli údajné korupci, za niž jim hrozí až 12 let vězení.

Přitom první den hlavního soudního líčení atraktivní exředitelka kladenské nemocnice bývalému poslanci za ODS a životnímu partnerovi příliš pozornosti nevěnovala. Spíše si do ouška šeptala s bývalým milencem a největší hvězdou v této kauze Davidem Rathem (47).

Den po dni však bylo stále zjevnější její vášnivé pouto ke Kottovi. V pondělí si již vyměňovali zamilované úsměvy, pak se chytli za ruku. Včera ho netrpělivě vyhlížela, a když se dočkala, rozzářil se na její tváři široký úsměv.

Psycholožku Lenku Čadovou to nijak nepřekvapuje. „Za normální situace, když jsou spolu partneři léta, tak spolu komunikují jen sporadicky. Ve vazbě ale prožívají velmi stresové období,“ vysvětluje, proč se Kott s Pancovou tolik vyhledávají. A jejich projevy zamilovanosti? „Po dlouhém nechtěném odloučení lidé obvykle opět navazují vztah. Znova začínáte,“ dodala psycholožka.

»Hrdličky« se domů jen tak nevrátí

Dlouholetí partneři do zatčení v polovině května loňského roku spolu žili v domě v Rudné. Nemovitosti Pancové v Rudné, v Hostivici a Jílovém u Prahy jsou obstavené. Kott zase nesmí nijak nakládat s domy v Bakově nad Jizerou a Doksech. Pravděpodobně se tam ale ani pár let nevrátí. U soudu se probírá jejich podíl na korupci ve výši 24 milionů korun.



Přečtěte si
gordon
28. 8. 2013 • 22:43

Nechápu, že jsou všichni tři před soudem vedle.Jednou si špitá Ráth s Pancovou,jindy se líbá Pancová s Kottem. Snad by je měla oddělovat stráž,aby se nemohli vzájemně domlouvat,ne?To by mohli jezdit společně třeba výtahem, a předávaz si vzkazy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.