Rath u soudu: Jak jsi krásné, neviňátko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rath u soudu: Jak jsi krásné, neviňátko!

Rath u soudu
Rath u soudu (Ladislav Křivan,Petr Novotný / Blesk)

My nic neudělali, soudy i policie jsou zkorumpované a vůbec nechápeme, proč nás držíte v lochu. Takhle nějak včera u soudu mluvili poslanec David Rath (47, exČSSD) a jeho údajní komplicové v tunelování zakázek ve Středočeském kraji. 


Včera ráno policejní eskorta přivezla na hlavní líčení nejostřeji sledovaného soudního procesu Ratha a kromě něho také exšéfku kladenské nemocnice Kateřinu Pancovou (43) a exposlance a jejího partnera Petra Kotta (50). Právě toto trio obžalovaných se mělo na policejních odposleších radovat, jak jsou ty peníze z úplatků »lesklé a žluťoučké« předtím, než Ratha dopadlo policejní komando se sedmi miliony v hotovosti v krabici od vína.

Jdou po nás!

Nic z toho jako by se nestalo! Pancová klopila hutně namalované řasy k zemi, Kott se tvářil zhrouceně a Rath se realizoval u pultíku, kde hodiny a hodiny hájil nevinu všech. „Celý proces je řízený, připravovaný, moderovaný, s politickým pozadím. Má jiné cíle než odhalit korupční jednání. Nikdy jsem žádné finanční prostředky v souvislosti s jakoukoliv veřejnou zakázkou nevzal, nikdo mi nic nesliboval, po nikom jsem nechtěl, aby něco takového činil,“ řekl a upřel prst na politickou opozici a policii.

Půjdou sedět?

Kde je pravda se snad dozvíme na konci října, kdy má soudce vyřknout verdikt. A pokud to pro Ratha a spol., kteří si měli dle obžaloby rochnit v úplatcích a ovládat kraj coby mafiáni, dopadne zle, odsedí si až 12 let. Od toho budou moci odečíst rok a čtvrt, který už strávili ve vazbě…

Přečtěte si
johanka
9. 8. 2013 • 10:37

Je docela dojemné zjistit, jak zlí a hloupí jsou lidé kolem nás. Jen věřím, že se zjistí všechny lumpárny Nečase, Nagyové, Kalouska, Parkanové, Vondry, Böhma a dalších "slušných" politiků.......

anezat
8. 8. 2013 • 18:27

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.