Zoufalá podnikatelka (55): Chtěla otevřít hospodu! Někdo ji v noci zapálil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zoufalá podnikatelka (55): Chtěla otevřít hospodu! Někdo ji v noci zapálil!

Novou hospodu někdo úmyslně zapálil.
Novou hospodu někdo úmyslně zapálil.

ČERVENÝ HRÁDEK – Majitelka (55) hospody v Červeném Hrádku u Plzně se bojí o život. Těsně před otevřením nové restaurace ji někdo zapálil. Navíc na úplně novou fasádu nastříkal nápis »Zloděj« a přidal tři kříže.


Žhář se podle všeho vloupal do ještě nezprovozněné restaurace a pokusil se objekt zničit. „Ohnisek požáru bylo víc, naštěstí se nám podařilo oheň lokalizovat,“ popisuje mluvčí hasičů Plzeňského kraje František Vaško. „Neznámý pachatel zapálil nejdřív kotelnu, a pak se snažil oheň založit i v podkroví,“ prozrazuje Michaela Altmannová, mluvčí plzeňských policistů. „To už je podruhé, ještě nemáme ani po kolaudaci. To někdo udělal schválně, to je jasné. Já se z toho snad zblázním,“ říká zdrcená majitelka Anna Lemonová.

Kliknutím zvětšeteMinulý týden v pondělí našla spolu s přítelem u své restaurace kanystry s benzinem. „Šel jsem ráno okolo a viděl jsem, že tam jsou policisti a hasiči, hned mě napadlo, že to musel zapálit někdo úmyslně. Co by tam mohlo hořet samo od sebe? Co nevidět to chtěli otevírat. Je to hrozné,“ popisuje jeden z místních obyvatel.


Autor: (ver)
Foto pro Aha!: Vladimír Vlk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.