Smrt Češek v Egyptě: Táta Petr našel manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8) úplně promodralé. Sám zvracel krev... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smrt Češek v Egyptě: Táta Petr našel manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8) úplně promodralé. Sám zvracel krev...

Monika a Klárka K. z Karviné
Monika a Klárka K. z Karviné (Foto: Facebook, Profimedia)

Rodinná pohodička v 5hvězdičkovém paláci na břehu Rudého moře se pro rodinu z Karviné zvrhla v peklo. Monika K. (†36) s dcerou Klárou (†8) už se domů nevrátí, táta Petr leží v nemocnici. Zřejmě se otrávili místním jídlem!

Tenhle příběh vystraší všechny dovolenkáře, zvlášť ty, kdo se chystají do Egypta. V oblíbeném letovisku Hur
ghada musel včera kolem čtvrté ráno Petr K. na toaletu. Zvracel krev. Když vyšel z koupelny, ženu s dcerou už našel promodralé, bez života... „Zavolal pomoc a pak hned mámě. U  toho sám kolaboval,“ popsala České televizi jeho vyděšená sestra.

O příčině tragédie se vedou velké spekulace, zatím ale vše nasvědčuje otravě jídlem! „Byli tam od pátku, už v pondělí se jim udělalo zle, brali léky,“ uvedla sestra Petra K. „Ihned po převozu mu museli vypumpovat žaludek.“

Zvláštní ovšem je, že podle vedení hotelu i dalších českých turistů přebývajících v pětihvězdičkovém rezortu Titanic Palace nikdo další vážnými zažívacími problémy netrpí. „Nemůžeme vám poskytnout žádné informace, jelikož stále probíhá vyšetřování a policie nám dosud nepodala žádné bližší zprávy. Ozvěte se později,“ řekl manažer hotelu deníku Aha!.

Do vyšetřování se zapojil i český konzulát v Egyptě, který je zároveň nadále v kontaktu s cestovní kanceláří Blue Style, s níž rodina na svou poslední dovolenou přijela.

Faraonova pomsta: Zvracení, křeče, průjmy

Tyto problémy v Egyptě často způsobují bakterie přítomné ve zkažených nebo  nedostatečně tepelně zpracovaných potravinách a ve vodě z nejistých zdrojů. Nastupují velmi rychle a bez varování. S řídkou stolicí odchází z těla i velké množství vody a dochází k rychlé dehydrataci organismu, která může vést až ke kolapsu a smrti.



Autor:  evk

Přečtěte si
jerry
31. 7. 2013 • 21:59

honza46
31. 7. 2013 • 08:07

Byla jsem v Egyptě 7x a když jsem viděla lidi, jak jedí špinavýma rukama a nechají si dávat led do vody nebo dokonce si koupí něco na ulici, tak se asi nelze divit. Je velmi divné, že se to stalo jen jim.Jsem zvědavá, zda to někdo vyšetří.

britva
31. 7. 2013 • 00:31

asi řízky z levného polského kuřecího masa. já bych polského nic nekoupil, to je sajrajt

Jirka1313
30. 7. 2013 • 23:04

Egyptský průjem s tímhle nemá nic společného!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.