Bezdomovkyně Evinka (†48): Chtěla kandidovat na prezidentku, plány jí překazila záhadná smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bezdomovkyně Evinka (†48): Chtěla kandidovat na prezidentku, plány jí překazila záhadná smrt!

Ve volném čase František rád čte.
Ve volném čase František rád čte. (Aha! – Karel Kopáč, Dan Černovský)

„Chci vědět, proč moje Evinka zemřela,“ říká bezdomovec František (58). Má podezření, že jeho milé někdo ublížil. Osudovou lásku Františka a lékařky Evy (†48) deník Aha! sledoval několik let.

Eva zemřela ve spánku letos na jaře. Úmrtní list vydali v nemocnici jejímu synovi. „Slíbil, že mi dá vědět, ale asi zapomněl. Musím pitevní zprávu vidět,“ trvá na svém Franta. Prý podle vyšetřovatele měla na tváři modřinu. „Shodli jsme se, že sama si ji udělat nemohla. Pokud by to byla pravda, musel bych podat trestní oznámení. Eva byla slabá, mohl ji venku, když jsem spal, někdo napadnout,“ objasňuje Franta.


Když o své lásce mluví, má v očích slzy. Přesto vzpomíná i na poslední veselou recesi. „Přemluvil jsem Evu, že bude kandidovat na prezidenta republiky za bezdomovce. S podpisy nebyl problém, i titul měla. Na volby nám nakonec chyběly peníze,“ usmívá se nad posledním společným fórkem František. Doma udělal své lásce koutek s fotkou, svíčkou a kytičkou.



Přečtěte si
pelagie
26. 6. 2013 • 07:59

No jistě , oni se snažili , kdyby tomu tak bylo, tak si našli oba práci a mohli žít jako lidi a ne jako zvěř v lese . Hlavně, že se milovali a nechali si od redaktorů platit za jejich velmi dojemný životní příběh a lidi jim to zřali, jak jsou ubozí a jkeště jim pomáhali ...

pikanteria
26. 6. 2013 • 06:18

Je to fakt divne. Ti dva se snazili, neublizili nikomu. Meli velke plany.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.