Neobvyklý pokus o sebevraždu: Mladík skočil pod kamion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neobvyklý pokus o sebevraždu: Mladík skočil pod kamion!

Díky duchapřítomnosti řidičů obou kamionů má neúspěšný sebevrah druhou šanci na život. Doprava na D1 u Brna se však na víc než dvě hodiny zastavila.
Díky duchapřítomnosti řidičů obou kamionů má neúspěšný sebevrah druhou šanci na život. Doprava na D1 u Brna se však na víc než dvě hodiny zastavila. (PČR)

Na dvě hodiny se včera zastavil provoz na dálnici D1 u Brna kvůli mladému sebevrahovi. Mladík (18) tam na 193,5. kilometru směrem na Ostravu vběhl před kamion s úmyslem vzít si život. Střet s kolosem ale přežil!

„Řidič (52) se snažil kamion ubrzdit. Mladík byl ale pevně rozhodnutý zemřít a reagoval i na změnu směru jízdy vozu. Šofér mladíka srazil levým bokem,“ uvedl policista Pavel Šváb.

Šofér dalšího kamionu byl také duchapřítomný a stihl ještě před ležícím zastavit! Sebevrah skončil v nemocnici. „Utrpěl středně těžká zranění,“ řekla Aha! mluvčí Fakultní nemocnice Brno Anna Mrázová.

Na snímku je vidět brzdná dráha prvního kamionu (vpravo), který mladíka srazil levým blikačem. Před ležícím sebevrahem stihl včas na dálnici D1 u Brna zastavit i šofér druhého kamionu v levém pruhu.

Autor:  op

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.