Žárlivec se pomstil nevěrné ženě: Podřízl tři děti a skočil ze skály! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žárlivec se pomstil nevěrné ženě: Podřízl tři děti a skočil ze skály!

Ceri se chtěl pomstít manželce za rozchod.
Ceri se chtěl pomstít manželce za rozchod. (Profimedia.cz)

Když se Brit Ceri Fuller (†35) dozvěděl, že ho jeho žena Ruth (35) hodlá opustit, rozhodl se jít pomstít tím nejstrašnějším způsobem. Vzal jejich tři děti Sama (†12), Rebeccu (†8) a Charlotte (†7) do opuštěného lomu a tam je chladnokrevně zavraždil loveckým nožem. Pak si vzal život sám.

Ruth se rozhodla pro rozvod poté, co se zamilovala do přednášejícího na univerzitě, kde studovala. S manželem si promluvila a vše mu řekla. „ S Cerim se ani nepohádali, jen mluvili a on to pochopil,“ uvedla Ruthina sestra Joanna Ballardová. Jenže on pochopení zřejmě jen předstíral a uvnitř jím cloumal nezvladatelný hněv.

A tak jednou ráno jako obvykle naložil děti do auta, že je odveze do školy. Tam už ovšem nedojely... O čtyři dny později se těla všech čtyř našla v opuštěném lomu. Otec plný vzteku vzal svůj lovecký nůž a nejstaršího Sama podřízl a i obě holčičky řezal a bodal hlavně do krku. Sám pak skočil z 18metrové skály a zabil se.

Zde se hrůzná událost stala.

Přečtěte si
catherin4
29. 4. 2013 • 00:22

A pritom na fotke vypada celkom sympaticky. Dnes sa s hociakeho fajn vyzerajuceho cloveka moze vyklut nebezpecny psychopat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.