Chorvatsko je ověřená jistota | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chorvatsko je ověřená jistota

 (VÍTKOVICE TOURS s.r.o.)

Na novinky a trendy letošní dovolené jsme se zeptali Ing. Libora Šugárka, výkonného ředitele největšího českého touroperátora na Jadran CK VÍTKOVICE TOURS.

 

Proč je dovolená na chorvatském Jadranu mezi Čechy dlouhodobě nejžádanější?

Potvrdilo se to, co jsme odhadovali po sametové revoluci. Češi procestují celý svět, poznají všechna moře, ale nakonec se většina stejně vrátí na chorvatský Jadran. Ve srovnání s jinými turistickými destinacemi Jadran zůstává místem nabízejícím pocit jistoty, bezpečí a pohody. Toto a dobrá dostupnost Jadranu nakonec rozhoduje při výběru místa pro dovolenou nejenom rodin s dětmi. Chorvatsko a Černá Hora mají stále velmi čisté moře, které je z naší republiky doslova na dosah ruky. Chorvatsko jako jediná destinace je schopna nabídnout zákazníkům letní dovolenou u moře v tom nejširším spektru ubytovacích objektů od stanů, chat, apartmánů přes standardní hotely až po luxusní hotelové resorty, které spravují hotelové řetězce jako např. Iberostar v Cavtatu u Dubrovníku, Falkensteiner v Zadaru, či Bluesun v Brele, Tučepi a na Bolu.

A není to jenom nabídka služeb bezprostředně na pobřeží Jadranu, která dnes přitahuje Čechy. Mimořádnému zájmu se stále těší místa ve vnitrozemí jako jsou např. Plitvická jezera, rafting na řece Cetinje, nebo vinné stezky vnitrozemím Istrijského poloostrova.

Zmínil jste vynikající dostupnost Jadranu. Jaký způsob dopravy na Jadran Češi volí nejčastěji, který způsob je nejrychlejší a který nejpohodlnější?

Nejvíce našich klientů jezdí na Jadran vlastními auty, nicméně se již stalo téměř tradicí, že od půlky června do září lítáme letadly z Prahy a Ostravy do dalmatského Splitu. Letos jsme také sjednali letecké spojení z Prahy do Dubrovníku. Leteckou dopravu na Jadran považují naši klienti za nejrychlejší a také nejpohodlnější. A navíc v našich letadlech na Jadran mohou letět děti s dospělými (rodiči nebo dědečkem či babičkou) zdarma.

Za kolik korun se dá u Vítkovice Tours koupit letecký zájezd do Chorvatska?

Ceny leteckých zájezdů jsou velmi příznivé a i v hlavní sezóně se dají koupit za ceny kolem 11tisíc korun a hlavně jak už jsem řekl, děti do 12 let mohou letět zdarma.

Dá se v souvislosti s Chorvatskem hovořit o nějakých trendech? Narážím na to, že ve vaší nabídce jsou nepřehlédnutelné NEPTUN KLUBY.

To je praktický příklad trendů. Naše dlouholeté zkušenosti s organizováním různých společenských a sportovních programů pro naše zákazníky na chorvatském Jadranu vyústily v roce 2007 v otevření našeho prvního NEPTUN KLUBU. Dnes má VÍTKOVICE TOURS těchto NEPTUN KLUBŮ již 6 na celém pobřeží Jadranu včetně All Inclusive Neptun Klubu v hotelu Labineca v Gradacu.

Kluby přinášejí zábavu, pohodu a dobrou náladu nejenom dětem, ale i dospělým a ti si pak odvážejí domů od Jadranu ty nejkrásnější zážitky. Jsem přesvědčený, že klubová dovolená s kvalitním animačním programem je trendem současné doby. O klubový program se starají zkušení čeští animátoři a moderátoři v prostorách hotelového komplexu, na terasách, víceúčelových hřištích a v klubových prostorách, takže denní klubový program je od rána až do večera nabitý pestrým programem pro děti i dospělé. Hosté NEPTUN KLUBU se během pobytu potkají se známou českou celebritou či osobností, která usedne do „Křesla pro hosta“. Jen namátkou uvádíme Petra Nárožného, Jiřího Adamce, Janu Adamcovou, Boba Klepla, Danu Morávkovou, Zlatu Adamovskou, Radima Uzla, Aleše Hámu, Petra Vondráčka a řadu dalších. V NEPTUN KLUBU spravedlivě vládne Bůh Neptun, s nímž zažijete mnoho legrace.

Pobyt v NEPTUN KLUBU si lze doplnit například výlety lodí na ostrov Brač či Hvar, raftingem po řece Cetinje či turistikou po Biokovu.
Dosavadní výsledky prodeje potvrzují, že zákazníci již náš NEPTUN KLUB znají a oceňují vysokou profesionální úroveň KLUBU.

Chorvatsko se od 1.července stane členem Evropské Unie, co od toho můžeme čekat?

Jsem přesvědčen, že začlenění Chorvatska do Unie přinese nám Čechům pozitivní věci v podobě dalších jistot a zlepšování služeb.

A pro ten necelý milion Čechů, kteří každoročně na Jadran cestují bude Chorvatsko ještě atraktivnější.

Kontakt: Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS, Mírové náměstí 3d/519, 703 00 Ostrava -Vítkovice, tel.: 59 666 40 40, mail: info@ckvt.cz, ON-line prodej zájezdů na www.ckvt.cz

Mnoho praktických informací o dovolené na Jadranu lze získat na www.chorvatsko.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.