Božský víkend s NEPTUNEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Božský víkend s NEPTUNEM

 (VÍTKOVICE TOURS)

První květnový víkend prožitý uprostřed nádherného prostředí Moravskoslezských Beskyd ve wellness hotelu a navíc s animačním programem NEPTUN KLUBŮ, které můžete díky CK VÍTKOVICE TOURS znát i z vaší dovolené na chorvatském Jadranu! Dopřejte sobě a svým dětem božský víkend s Neptunem!

Wellness hotel DUO*** se nachází v malebné valašské obci Horní Bečva v údolí Rožnovské Bečvy v Chráněné krajinné oblasti Moravskoslezské Beskydy. Právě tady si můžete vychutnat v termínu od pátku 3.5. do neděle 5.5.2013 krásnou přírodu, příjemné procházky po beskydských vrcholcích (Pustevny, Radhošť, Bumbálka),  návštívit Valašské muzeum v přírodě v nedalekém městě Rožnov pod Radhoštěm, kvalitní služby horského hotelu včetně vyhřívaného bazénu a špičkového wellness a hlavně animační program pro dospělé a děti v podání animátorů NEPTUN KLUBU cestovní kanceláře VÍTKOVICE TOURS.

Dospělá osoba ve dvoulůžkovém pokoji za víkendový pobyt od pátku 3.5. do neděle 5.5.2013  včetně polopenze zaplatí  1.580 Kč/2noci a to není zdaleka všechno! První dítě do 15 let se 2 dospělými má pobyt zcela ZDARMA, za vaše druhé dítě do 15 let zaplatíte pouhých 980 Kč/2noci! Cena přitom zahrnuje pro každého z vás ubytování s polopenzí, pitný režim, odpolední svačinku, 2x vstup do saunového světa, 1x přístrojovou proceduru dle vlastního výběru pro dospělou osobu, neomezené využití vnitřního vyhřívaného bazénu a Kneipova masážního chodníku, neomezený vstup do fitness centra, rezervaci sálu na cvičení a v neposlední řadě animační program NEPTUN KLUBU. Těšit se můžete na animátory, které znáte z vašich pobytů s cestovní kanceláří VÍTKOVICE TOURS v NEPTUN KLUBECH na chorvatském Jadranu. Ti se na Vás již těší a vzkazují Vám, že se máte na co těšit: kromě celodenní zábavy, her, soutěží vás čeká také prvomájový táborák s překvapením.

Jaro bývá v okolí hotelu Duo nádherné a procházky po rozkvetlém okolí Horní Bečvy stojí rozhodně za to... A nezapomeňte, že „máj je lásky čas“.

Rezervujte si svůj božský víkend v pobočkách cestovní kanceláře VÍTKOVICE TOURS, nebo volejte 59 666 40 40 nebo rezervujte z pohodlí svého domova na http://www.ckvt.cz/hotel-duo-horni-becva-ceska-republika-popis/.

Začátek května je ideální čas pro plánování letní dovolené na chorvatském Jadranu. Pobyty pro rodiny s dětmi, all inclusive hotely, pobyty pro děti do 12let zdarma, aktuální slevové akce, nabídky last minute chorvatsko 2013, to vše na www.ckvt.cz. Kupujte jistotu!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.