Hrůza! Poprava půlroční holčičky během vyměňování plínky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrůza! Poprava půlroční holčičky během vyměňování plínky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když na půlroční Jonylah Watkinsonovou z Chicaga stříleli poprvé, byla ještě v břichu u mámy. Matku Judy (20) postřelili do nohy, Jonylah se ale narodila v pořádku. Podruhé už ale takové štěstí neměla: zemřela poté, co ji na ulici pětkrát střelil neznámý útočník!

Otec Jonathan (29) právě v autě vyměňoval své dcerce plínku, když k němu přišel ozbrojený muž a začal bezhlavě střílet. Děvčátko trefil celkem pětkrát, kulky holčičce provrtaly plíce, játra, žaludek, nožičku a ramínko.

Lékaři bojovali o její život několik hodin, ale nakonec jim na operačním stole zemřela.
Její otec přežil, s dvěma průstřely leží v nemocnici v kritickém stavu. Podle policie byl cílem útoku právě on, je prý členem gangu a motivem mohla být hádka na sociální síti Facebook. Vyšetřovatelé ale budou mít s odhalením vraha těžkou práci, sousedé ani otec nechtějí ze strachu o život spolupracovat ani vypovídat.

Holčička žila ve velmi nebezpečné čtvrti, vždyť jen několik měsíců před tragickou událostí stříleli na její matku v osmém měsíci těhotenství! „V této čtvrti vždycky někoho zatřelí. Zabíjí se tu pořád,“ uvedla příbuzná rodiny Dominique Youngová. Osud maličké Jonylah i tak chytí za srdíčko...

1598935:gallery:true:true

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.