Sám doma po česku: Matka i její druh opustili tříletého chlapce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sám doma po česku: Matka i její druh opustili tříletého chlapce!

O chlapce se postarali strážníci.
O chlapce se postarali strážníci. (MP Chomutov)

Zcela opuštěný na chodbě obrovského domu zůstal po půlnoci teprve tříletý chlapec. S americkou komedií Sám doma má drama naštěstí společný jen dobrý konec. Spoře oblečeného a plačícího dítěte se ujali sousedé a zavolali strážníky.

Chlapec měl být doma s druhem matky a starší sestrou. „Tak tomu evidentně nebylo, krátce po půlnoci sousedé uslyšeli bouchnutí dveří a hned nato pláč. Vyšli na chodbu a uviděli samotné dítě,“ popsal noční událost Vít Šulc, ředitel městské policie. Lidé se nejdříve snažili do bytu dobouchat, nikdo ale neotvíral. Policisté posléze kluka převezli k lékaři, aby vyloučil zranění.

Matka přiběhla na služebnu až v půl druhé s tím, že syna měl hlídat její přítel. „Ženu důrazně napomeneme a rodinu budeme nějaký čas sledovat,“ okomentovala Kamila Faiglová, vedoucí odboru sociálních věcí.
Podobnou situaci řešili v Chomutově strážníci před několika týdny. Tehdy před půlnocí potkali v mrazivé noci dívku (8), která tlačila kočárek s patnáctimesíčním bratrem a hledala maminku. Ta »brnkala« na automatech v herně.

1558872:gallery:true:true

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.