Karolína (†24) chtěla, aby manžel vypnul televizi: Tak ji uškrtil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karolína (†24) chtěla, aby manžel vypnul televizi: Tak ji uškrtil!

Fotografie
Fotografie (internal)

Manželku Karolínu (†24) uškrtil prádelní šňůrou, protože chtěla vypnout televizi! Její tělo pak ukryl v otvoru na toaletě, jen kousek od něj chodily jejich dcery (5 a 7 let). Soud včera brutálnímu vrahovi (57) zmírnil 17letý trest. Nezabíjel prý plánovaně.

Děsivý zločin se stal loni v lednu v libereckém bytě. Karolína po pozdním návratu domů vyčetla manželovi zapnutou televizi. Bývalý autobusák Vlastislav Svoboda ji vzápětí brutálně uškrtil. „Začala na mě řvát, ať televizi vypnu, že chce spát. Na stolku ležela prádelní šňůra, několikrát ji omotal kolem jejího krku,“ popsal před soudem. Poté co ukryl tělo, předstíral, že po ženě sám pátrá. Prozradil ho až silný zápach, na který si stěžovali sousedé.

Svoboda za vraždu původně dostal sedmnáct let, odvolací soud ale včera rozsudek o pět let zmírnil. Muž prý nevraždil plánovaně. „Neměl zaměstnání a v domácnosti se dvěma dětmi byla tíživá finanční situace,“ uvedla soudkyně Alexandra Nováková. Důvodem bylo i to, že Karolína, která se Svobodou chodila od svých čtrnácti, si našla novou známost, souseda (70), a chystala se rozvést.




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.