Zoufalá cizinka chtěla v pražské Hostivaři skočit z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zoufalá cizinka chtěla v pražské Hostivaři skočit z okna!

Policejní vyjednavač Jiři Roupec: „Za svou dvanáctiletou kariéru jsem nezažil tak dlouhé vyjednávání. Trvalo osm hodin,“ popsal policejní vyjednávač Jiří Roupec. „Žena nekomunikovala. Česky sice mluvila, ale vůbec se to netýkalo tématu. Jsem rád, že se nám to nakonec podařilo vyřešit,“ dodal.  potřeboval několik hodin, než se žena ocitla v bezpečí.
Policejní vyjednavač Jiři Roupec: „Za svou dvanáctiletou kariéru jsem nezažil tak dlouhé vyjednávání. Trvalo osm hodin,“ popsal policejní vyjednávač Jiří Roupec. „Žena nekomunikovala. Česky sice mluvila, ale vůbec se to netýkalo tématu. Jsem rád, že se nám to nakonec podařilo vyřešit,“ dodal. potřeboval několik hodin, než se žena ocitla v bezpečí. (David Malik / Blesk)

Zoufalství, bezmoc, strach. To byly důvody, proč se Ukrajinka (33) rozhodla spáchat sebevraždu skokem z druhého patra paneláku v pražské Hostivaři. Jejími zachránci se stali policejní vyjednávači, přemlouvali ji bezúspěšně celou noc. Nakonec ženu zachránili s pomocí hasičů. Ti ji zpátky do bytu srazili proudem studené vody.

Nejdelší vyjednávání, jaké jsme zažili. Tak popisují snahu o záchranu sebevražedkyně policejní vyjednávači. Ti s ní nejdříve mluvili z místa před domem, pak i zevnitř bytu. K vyřešení situace nakonec přispěli hasiči, kteří začali do okna stříkat vodu. Ve chvíli, kdy žena od okna ustoupila, policisté ji chytili. Záchranka promrzlou sebevražedkyni odvezla na psychiatrii.

Co cizinku dohnalo k tak zoufalému činu, není jasné. Podle sousedů incidentu předchozí večer předcházela jiná scéna. „Ta paní tady běhala po chodbě a křičela, že se jí někdo snažil znásilnit. Jestli to byla pravda nevím, ale celá ta scéna působila opravdu děsivě,“ prozradila jedna ze sousedek. Přesné okolnosti případu vyšetřuje policie.

Přečtěte si
znalec
19. 1. 2013 • 15:31

surovost, měli ji ohřát.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.