Mrtvé novorozeně na ubytovně »uklidila« do nočního stolku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mrtvé novorozeně na ubytovně »uklidila« do nočního stolku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ludmila (18) byla v roce 1966 neuvěřitelně zamilovaná, její láska Milan sliboval, že si ji vezme. Čerstvě vyučená kuchařka pracovala v hotelu a se dvěma stejně starými kamarádkami bydlela na ubytovně. Že je její vyvolený ženatý otec dvou dětí, se dozvěděla až poté, co otěhotněla.

Milan po čtyřech měsících Ludmilu opustil. Bylo to právě v době, kdy zjistila, že je těhotná. Svěřila se svým spolubydlícím, nakonec ale holkám zalhala, že se spletla, že těhotná není. Přesně si spočítala termín porodu a dítě tajně donosila. Jednou v noci, bylo to týden po odhadnutém termínu, ji přepadly silné porodní bolesti. Zasténala tak hlasitě, že vzbudila spolubydlící, vše ale svedla na obvyklé zažívací potíže. Počkala, až budou kamarádky zase spát, došla na záchod a nad toaletní mísou porodila. Dítě spadlo hlavičkou do záchodu, kde se bez pomoci utopilo...

Už mrtvé novorozeně pak Ludmila zabalila do tašky a schovala do nočního stolku, po pár dnech pak spálila tělíčko v kamnech. Na případ se přišlo s velkým časovým zpožděním, a tak policisté ani lékaři nemohli dokázat, zda se děcko narodilo živé a zda měla matka, jak se domnívali, v plánu jeho smrt od začátku. Neměla totiž nakoupenu vůbec žádnou výbavičku. I když Ludmila vypověděla, že cítila pohyby dítěte v břiše, tvrdila, že se narodilo mrtvé. Vzhledem k tomu, že nebyly důkazy, nemohla být odsouzena.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.