Rozřezal a zardousil manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rozřezal a zardousil manželku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tehdy pětatřicetiletý Jo,sef Zetek a jeho o dva roky starší žena Ludmila neměli šťastné manželství. Ludmila toužila žít v luxusu, na nějž Josef nedokázal vydělat. Hádky o to, zda koupit či nekoupit barevnou televizi, nakonec nespokojenou ženu stály život!

Zetkovi byli oba handicapovaní – Josef měl po motocyklové havárii sníženou pohyblivost nohy, Ludmila pak problémy s pravou rukou i levou nohou po prodělané dětské obrně. Spolu měli čtyřletého synka Martina, ani kvůli němu však nemohli pustit z hlavy hádky o to, čí rodina přispěla na vybavení ostravského panelákového bytu více. Ve čtvrtek 21. září 1989 toho bylo na Josefa moc. U sledování seriálu mu manželka sdělila, že černobílá televize rodině již nestačí. Zetek si řekl, že místo poslouchání nadávek radši půjde do postele, cestou jej ale žena-xantypa zastihla, a on ji z obav před další hádkou srazil na zem. Pak se nad ni sklonil a přikryl jí ústa a nos, až přestala křičet. Vzápětí si však uvědomil, že Ludmila není v bezvědomí, nýbrž mrtvá!

Bál se humbuku, který vražda způsobí, tak se rozhodl těla zbavit. Dal tělo do vany a začal řezat končetiny. „Můj otec má hospodářství, často jsem tam jako mladík zabíjel a zpracovával velká zvířata, třeba berany… Nejdřív jsem jí odebral ruce, potom nohy,“ vypověděl. Když pak tělo zakopal do jámy, šel případ nahlásit na policii s tím, že manželka z práce nedorazila domů. Jelikož byl ale zoufale pravdomluvný, při výslechu svůj čin přiznal a tři měsíce po vraždě jej Krajský soud v Ostravě odsoudil k 12 letům odnětí svobody…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.