Šokující VIDEO: Šílený Breivik odpaluje bombu! Poprvé zveřejněno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující VIDEO: Šílený Breivik odpaluje bombu! Poprvé zveřejněno!

Video, které šokuje. Breivik ani chvilku neváhal zabíjet.
Video, které šokuje. Breivik ani chvilku neváhal zabíjet. (Youtube.com, koláž Ahaonline.cz)

Norské úřady zveřejnily záběry, ze kterých mrazí! Pouliční bezpečnostní kamery v Oslu natočily pravicového extremistu Anderse Behringa Breivika (33) při odpalování tunu vážící bomby!

Terorista 22. července loňského roku zaparkoval pod úřadem vlády bílou dodávku napěchovanou výbušninou. Vystoupil z ní a odkráčel pryč... Během chviličky nastražená nálož explodovala. Na místě zemřelo osm nevinných lidí, desítky dalších utrpěly zranění.V tom momentě ještě nikdo netušil, že to byl teprve začátek Breivikova řádění.


Zatímco se policejní hlídky ze všech koutů norské metropole sjížděly na místo exploze, Breivik se v klidu vydal na cestu na nedaleký ostrov Utöya, kde během pouhých 80 minut v přestrojení za policistu postřílel 69 převážně mladých lidí!

Více než rok po šíleném masakru byl norský terorista odsouzen k nejvyššímu možnému trestu – ve vězení stráví 21 let. V případě, že dozorci po uplynutí trestu usoudí, že by Breivik mohl být stále nebezpečný, mohou mu pobyt za mřížemi donekonečna prodlužovat. Záběry, které vám přinášíme, se dosud promítaly jen v rámci vyšetřování.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.