Žena, která popravila Ratha – Lenka Bradáčová: Nová šéfová pražského zastupitelství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Žena, která popravila Ratha – Lenka Bradáčová: Nová šéfová pražského zastupitelství!

Krátkovlasé dámě se říká »Cattani v sukních«.
Krátkovlasé dámě se říká »Cattani v sukních«. (ČTK)

Ministr spravedlnosti a milionář Pavel Blažek (ODS) přišel do vrcholné politiky před pár týdny jako blesk z čistého nebe. Nakonec ale udělal to, co od něj skoro nikdo nečekal.

„Po všech rozhovorech, které jsem vedl v soustavě státních zastupitelství, s nejvyšším státním zástupcem i s paní Bradáčovou, jsem se rozhodl k dnešnímu dni jmenovat Lenku Bradáčovou vrchní státní zástupkyní v Praze,“ prohlásil včera.

Jmenováním přísné právničky z ústeckého zastupitelství, která měla na svědomí například i zadržení exhejtmana Středočeského kraje Davida Ratha (exČSSD), vyhověl návrhu nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana.

Návrh původně ležel na stole bývalému, nečekaně odvolanému ministrovi spravedlnosti Jiřímu Pospíšilovi (ODS). Toho se premiér Petr Nečas (ODS) oficiálně zbavil kvůli problémům s rozpočtem. V zákulisí se ale šuškalo, že chtěl zabránit jmenování Bradáčové.

Přečtěte si
ochman
1. 8. 2012 • 13:17

..srágora,nic víc !

lukreciaborgia
1. 8. 2012 • 06:53

Nebude popravovat,nebude dělat vůbec nic.Doktor Rath to řekl jasně.Jsem první a poslední.Cattaniho chytilo 150 policajtů a ona měla za úkol ho dostat do vazby.\za to ji byl přislíben post nejvyšší v Praze !!V Praze!!O to ji šlo,je to ambiciozní karieristka,která jde přes mrtvoly.Už dneska se píše v Právu,kde má rozhovor,že kauzy Promopro,Uhelná,asi nevyšetří,protože jsou důkazy staré a "důkazní materiál nemůže použít"Celý rozhovor je v dnešním Právu.Je to ambiciozní morda spanilá,která už nedokáže nic,akorát doktora Ratha-Cattaniho držet i 3 roky ve vazbě.Jiné kauzy se ji nedotýkají,je už v Praze.

rejpal3
31. 7. 2012 • 20:54

Tak, to bychom měli. Na Rathova slova došlo - a další kauzy nebudou. Vlk se nažral a koza zůstala celá. To opravdu nikdo nevidí, že tento stát jde morálně totálně ke dnu?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.