Pátek třináctého: 3 zraněné děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pátek třináctého: 3 zraněné děti!

Z tohoto osobáku vyletělo při nárazu 2,5leté děcko, podle policistů bylo v sedačce.
Z tohoto osobáku vyletělo při nárazu 2,5leté děcko, podle policistů bylo v sedačce. (HZS Olomouckého kraje)

Dvě vážné kolize osobních aut a náklaďáků se staly včera v pátek třináctého. Při nehodách byly zraněny tři děti, dvě z nich přežily vážně vypadající nehodu na D1, třetí dítě vyletělo z auta u Přerova.

MIROŠOVICE: Při nehodě osobního auta a náklaďáku utrpěly zranění dvě ženy a dvě děti, všichni z osobáku. Kolize se stala před 6.30 na 21. kilometru ve směru do Prahy. Zraněný chlapec (10) byl přepraven letecky s těžkým úrazem hlavy do motolské nemocnice. Druhé dítě skončilo na chirurgii v nemocnici v PrazeKrči. Řidič kamionu vyvázl bez zranění.

PŘEROV: Nedaleko Lipníku nad Bečvou vyletělo po nárazu z osobního auta dítě (2,5), které ve voze cestovalo s matkou. Osobák se při nehodě převrátil přes střechu. Dítě bylo letecky převezeno do ostravské nemocnice. Utrpělo zranění nohou a pohmožděniny. Matka vyvázla bez vážnějších zranění.

Autor:  ajd

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.