Kočka Bublina nacestovala v motoru desítky kilometrů! Majitelka, ke které se zázrakem vrátila, říká: Už skoro nedýchala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kočka Bublina nacestovala v motoru desítky kilometrů! Majitelka, ke které se zázrakem vrátila, říká: Už skoro nedýchala!

Strážníci vyděšenou kočku vytahují z auta.
Strážníci vyděšenou kočku vytahují z auta. (MP Plzeň)

Kočka cestovatelka! Tak by se dala nazvat perská krasavice Bublina (9), která utekla své majitelce z plzeňského bytu. Na toulavou kočku ale venku štěstí nečekalo. Vyděšené zvíře totiž vlezlo přímo pod kapotu škodovky, jejíž nic netušící majitel s uvězněnou kočkou dva dny jezdil!

Celou tu dobu se mu ale zdálo, že s autem není něco v pořádku…. Nakonec vzal škodovku do autoservisu – a tam se nestačili divit! Pod autobaterií na táhlech řízení sedělo vyděšené chlupaté klubíčko. Zbědované a popálené zvíře se jen zázrakem pod kapotou neuškvařilo!

Nakonec se Bublina šťastně vrátila své majitelce Lindě Lauberové (35) z Plzně, která ji celou dobu marně hledala. „Myslím, že vyběhla z bytu, když jsem vypravovala dceru na tábor. Několikrát jsem prohledala byt i panelový dům. Nakonec jsem proseděla před domem desítky hodin. Marně,“ popisuje dojatá Linda.

„Byl to strašný pohled, byla celá od oleje a byla popálená. Když ji vytahovali z auta, už údajně nepravidelně dýchala. Vůbec jsem nevěděla, jestli to přežije, teď už ale začala jíst, chodit a vypadá, že už postupně opadává stres,“ dodala s úsměvem majitelka. Bublinu prý odteď nepustí z dohledu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.