»Ranařka« Kateřina Klasnová (VV): Kalouska by zfackovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Ranařka« Kateřina Klasnová (VV): Kalouska by zfackovala!

Až přijde ministr Kalousek do Sněmovny, měl by se mít na pozoru. Může se stát, že dostane ránu i od napohled jemné političky.
Až přijde ministr Kalousek do Sněmovny, měl by se mít na pozoru. Může se stát, že dostane ránu i od napohled jemné političky. (ČTK – Stanislav Peška)

S tváří anděla, studovaná teoložka, ale zřejmě pěkná ďáblice. Místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (VV) vzkázala ministru financí Miroslavu Kalouskovi (TOP 09), že by mu nejraději vrazila pár facek. Naštvalo ji, že Věci veřejné nazval odporným slizem.

„Být chlap a nebýt v politice, vytnu panu Kalouskovi pár výchovných políčků. Takových, jež on sám při fackování mladíků na ulici považuje za normální,“ napsala Klasnová na oficiálních stranických webových stránkách.

Od političky, která se honosí titulem ThDr., jenž získala jistě pečlivým studiem na teologické fakultě, by se však dalo čekat, že nastaví druhou tvář, jak radí ke konfliktům bible.

Čím ji Kalousek rozpálil doběla? „Předčasné volby sice nepřinesou ČR vůbec nic dobrého. Nicméně je to lepší než prodlužování této agonie a mohou přinést alespoň jedno pozitivum české politické kultuře – že co nejrychleji odstraní ze scény něco tak slizkého a odporného jako je politický subjekt Věci veřejné,“ prohlásil minulý týden, když »véčkaři« avizovali demise svým ministrů.

„Její vyjádření jen potvrdilo má slova o nich. Tohle je přesně ten politický styl Věcí veřejných,“ nenechal si nic líbit Kalousek.

I když Klasnovou rozčílilo něco jiného než většinu reformami zatěžovaných lidí, možná přišla na dobrý způsob, jak neustálé přestřelky politiků v době, kdy lidé počítají každou korunu, řešit. Do ringu!

Přečtěte si
illis
10. 4. 2012 • 23:08

ale i další, hlavně toho malého, s brýlemi, takového divného . Který chudým bere a bohatým dává, přesně opačně jak Jánošík. Brát lidem z výplaty, to je jednoduché, hlavně, že jsou ujištěni, že dobře pracují, ale za nižší platy. Nejenže to nemá logiku, ale hlavně je to hrubě ponižující a zle to snižuje životní úroveň. Tady končí legrace, budu dělat jen do výše svého platu. Množství odvedené práce si tedy určím sama. Demotivující krok je jejich problém, vzhledem k tomu, jak málo dostanu na výplatní pásce . Hlavně, že na ministerstvech se dávají óbr odměny . Kdyby si naši mocní snížili platy o 3 000Kč, tak to pomalu ani nepoznají a vždy najdou způsob, jak si to dorovnat, když seberou pracovníkovi 3000 Kč, tak je to setsakramentsky znát . Zlatej Škromach, ten si práce úředníků svého resortu vážil . A ještě k tématu článku, paní Klasnová, vražte Kalouskovi ještě další za mne .

mirkazam
10. 4. 2012 • 12:48

mé stačí, že si vzala Bártu, a to mluví za vše !!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.