Marcela se na internetu seznámila s podvodníkem: Sliboval lásku... Okradl ji o 100 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marcela se na internetu seznámila s podvodníkem: Sliboval lásku... Okradl ji o 100 000 Kč!

Fotografie
Fotografie (internal)

Doufala v pravou lásku, avšak krutě se spálila. Když se Marcela K. (43) na internetu seznámila s mužem z Prahy, věřila, že konečně našla partnera pro celý život. Velmi brzy ale poznala, že vše je úplně jinak. Jen ji využíval, nadělal prý dluhy za 100 000 korun a ukradl jí i auto! Podala na něj trestní oznámení, zlomené srdce už ale nikdo neslepí.

Začátky téhle bohužel jednostranné lásky byly krásné a jako z romantického filmu. „Přijel za mnou z Prahy, byl máj, měli jsme si o čem povídat, a když odešel, krásně se mi usínalo. Byla jsem zamilovaná,“ vzpomíná zjihle Marcela.

Mistr výmluv

Muž za ní pravidelně dojížděl a ona mu nakonec nabídla, aby se k ní nastěhoval. „Našel si práci, sliboval, že budeme mít společné peníze, představil mě rodině i své malé dcerce. Těšila jsem se na večeře, výlety, romantiku,“ vypráví Aha! Marcela.

Místo toho ale slýchala jen výmluvy typu: neplatí mi v práci, na domácnost teď přispět nemůžu. Za jejími zády naopak sekal dluhy, na dceru neplatil alimenty… „A já byla tak naivní, že jsem ještě koupila auto, abychom měli v čem jezdit na výlety!“ zlobí se Marcela. To ale ještě zdaleka nebylo všechno.

Špatný konec

Zatímco Marcela mu prala, vařila a kupovala oblečení, on si na seznamce hledal další oběti. „Vozil je v mém autě a psal si s nimi! Dokonce jsem našla inzerát, kde píše, že je bohatý, staví srub, má svou firmu, ale je nemocný a umírá. A že prý si ještě chce užít života,“ líčí Marcela nejhorší zážitky svého života.

„Nemám rodiče, nemám děti, jsem na světě úplně sama. Mou radostí jsou jen kočky a kamarádka Zuzka. Doufala jsem, že najdu hodného chlapa, ale stalo se mi tohle,“ zoufá si žena.

Zkouší to s Aha!

Její příběh totiž skutečně nemá šťastný konec. „Nakonec jsem ho vykopla. Ale sebral mi auto a zůstaly mi po něm dluhy asi za sto tisíc! Podala jsem na něj trestní oznámení. Teď už vím, že jsem si hřála na prsou hada,“ končí Marcela své vyprávění.

Na internet sice už zanevřela, rozhodla se ale i s kámoškou Zuzkou zkusit štěstí přes seznamku Aha! (inzerát vyšel 15. února).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.