Vrah z Mukařova: 30 let za 3 vraždy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vrah z Mukařova: 30 let za 3 vraždy!

Michael Galez přišel k soudu jen první den, kdy vypovídal.
Michael Galez přišel k soudu jen první den, kdy vypovídal. (Aha! – Martin Přibyl)

Na třicet let do vězení poslal včera středočeský krajský soud Michaela Galeze (22), který loni 10. srpna zavraždil ze msty a žárlivosti v Mukařově u Prahy tři lidi.

Znalci, kteří včera u soudu vypovídali, dospěli k závěru, že Galez je duševně zdráv. Připustili, že si nemusí na samotný útok pamatovat, ale před vraždou i po ní věděl, co dělá. Čin si podle nich střízlivě naplánoval, a to jako pomstu vůči bývalé partnerce. Galez později činu litoval.

„Mluvil se mnou o tom, že chce pozůstalým platit. V souvislosti se sebevražednými sklony řekl, že sebevraždu spáchá, až se se všemi vyrovná,“ řekl psycholog Radek Ptáček. Galez, který je ve vazbě, se na vlastní žádost vynesení rozsudku nezúčastnil.

Mladík, který žárlil na nového přítele bývalé dívky Kláry (21) Petra, chladnokrevně podřízl a ubodal 26 ranami nožem Petrova otce Jiřího (†48), osmi ranami Petrovu sestru Zuzku (†24) a 21 ran zasadil do hlavy, hrudníku a rukou jejímu příteli Martinovi (†37). Použil tři nože.

Přečtěte si
ivkanatka
27. 3. 2012 • 13:51

Za tohle bych mu dala trest smrti - bohužel byl zrušen. Budeme ho živit z našich daní a po 15-ti letech si požádá o podmínečné propuštění. Co takový člověk společnosti může dát ?! Jen další strach a obavy. Nikdo ho ze strachu nezaměstná a tak ho budeme živit znovu - dostane sociální dávky. Humanisti, pusťte se do mne, ale jsem pro rčení " oko za oko " - " zub za zub ".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.