Smrt čtyřměsíčního chlapečka v Radvanicích u Trutnova: Utýrala ho matka! Únos si vymyslela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smrt čtyřměsíčního chlapečka v Radvanicích u Trutnova: Utýrala ho matka! Únos si vymyslela!

Teprve loni Marie F. přinesla na vítání občánků Matěje. Letos se s dalším synkem už nedostavila...
Teprve loni Marie F. přinesla na vítání občánků Matěje. Letos se s dalším synkem už nedostavila... (Aha! – Karel Kopáč, ara)

Život je někdy krutý i k těm nejmenším. Na začátku případu bylo podezření z únosu čtyřměsíčního miminka, pak nález tělíčka bez známek života a na konci přiznání jeho vlastní matky Marie F. (24): »To já jsem synka utýrala!«

Lidé v Radvanicích na Trutnovsku jsou v šoku. Každý, kdo mohl, tady v pátek pomáhal pátrat po miminku, které měl podle matky ukrást z kočárku neznámý muž v tmavém autě!Marie F. (24) dokonce únosce podrobně popsala.

Jenže dobré lidi, policisty i záchranáře tahala za nos! Tu báchorku si vymyslela v naději, že tak utají svůj děsivý čin! Své miminko totiž zřejmě utýrala a pak pohodila asi kilometr od bydliště do sněhu.

„Byla obviněna z těžkého ublížení na zdraví a týrání svěřené osoby.  Souvislost s úmrtím určí až pitva,“ řekla mluvčí policie Ivana Ježková. Žena se ještě v noci na sobotu k týrání dítěte přiznala.

Policisté vyslechnou i manžela krkavčí matky, zatím není jasné, zda nemohl mít na smrti dítěte také nějaký podíl. Ženě hrozí 12 let vězení.

Událost je o to smutnější, že v sobotu v Radvanicích probíhalo vítání občánků. „Čekali jsme pět dětí, s maminkami přišly jen čtyři. Bylo to moc smutné…,“ popsali místní.

Přečtěte si
spajka
12. 3. 2012 • 09:43

jsem si to myslela od samého počátku,kdy byl únos dítěte nahlášen,že se nejedná o únos,ale o vraždu dítěte ,rukou vlastní matky.V takovém zapadákově by byl únos podivný... Nechápu,jak něco takového může žena spáchat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.