Pyšný táta Lukáš o trojčátkách Natálce, Zuzance a Nikolce: Holkám jsem popsal postýlky! Aby se nám nepletly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pyšný táta Lukáš o trojčátkách Natálce, Zuzance a Nikolce: Holkám jsem popsal postýlky! Aby se nám nepletly!

Natálka, Zuzanka a Nikolka Bulavovy
Natálka, Zuzanka a Nikolka Bulavovy (pro Aha! – Jana Paštiková, Lukáš Bulava)

Konečně doma! Natálka, Zuzanka a Nikolka Bulavovy – trojčátka, která se narodila v pátek 27. ledna 2012 jako první letošní trojlístek v Česku, už opustila porodnici ostravské fakultní nemocnice.

Včera si je společně s maminkou Kamilou (24) odvezl hrdý tatínek Lukáš (29) do Mostů u Jablunkova. Doma na trojčátka čekala i jejich starší sestřička Klárka (2). Deník Aha! se na návštěvu k Bulavům vypravil a bylo opravdu na co koukat. Miminka měla připraveny hlavně tři zbrusu nové postýlky!

„Pro jistotu jsem zakoupil tři cedulky, zavěsil je nad ně a popsal. Aby se nám holky nepletly,“ směje se sympatický tatínek. Rodiče zatím trojčátkům dopřávají klid, takže se žádné okázalé návštěvy nekonají.

„Byla tu zatím jen švagrová, která to prostě nevydržela,“ dodává stále dobře naladěný otec, který se už těší, až vyrazí se svým »babincem« na procházku. „Kočárek zatím nemáme, ale všechno bude. Musím koupit také nové auto, abychom se tam všichni vešli,“ usmívá se Lukáš Bulava.

Holčičky jsou zatím hodné a skoro pořád spinkají. Nejdřív se budí největší Natálka, která dá avízo těm ostatním, takže maminka Kamila je kojí pěkně postupně. „Holky dobře přibírají, nejmenší Nikolka, která vážila při narození pouhých 1750 gramů, už má skoro dvě kila,“ chlubí se paní Kamila.

Její muž má velkou radost také z toho, že došlo i na jeho oblíbené holčičí jméno Zuzanka. „To jméno se mi moc líbilo, ale nebylo v plánu, protože pořád nebylo jisté, zda to třetí děťátko bude holka, nebo kluk. Nakonec to byla holka, takže mám i svou Zuzanku,“ doplňuje čtyřnásobný táta.

Rodina se s novými přírůstky teprve sžívá a sleduje, co všechno budou miminka potřebovat. „Zatím to vypadá na dvacet plen denně a asi tři sta korun na doplňkové krmení. Všechno je tak, jak má být, a my si to neskutečně užíváme,“ doplňuje Bulava, který pracuje jako předák v Třineckých železárnách.

Přečtěte si
oooo.
16. 2. 2012 • 14:19

a proto tfuj tfuj, ať se daří všem co nejlépe

livin
16. 2. 2012 • 07:42

Též gratuluji a přeji rodině hodně zdraví a sil.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.