VIDEO - Přepadení zlatnictví: Otec postřelil syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO - Přepadení zlatnictví: Otec postřelil syna!

Tady k přepadení došlo.
Tady k přepadení došlo. (pro Aha! – M. Durasová)

Přepadení přímo za bílého dne! Na jedné z nejrušnějších ulic v Plzni si včera lupiči vyhlédli zlatnictví. Vrazili dovnitř, jenže narazili na odpor majitele obchodu. Co se dělo pak, tomu nechtěli věřit ani policisté.

K přepadení zlatnictví na rohu Slovanské a Jedlové ulice v Plzni došlo ve středu kolem půl deváté. Dvojice ozbrojená pistolí a nožem vtrhla do zlatnictví, narazila ale na odpor prodavače (78). Ten v sebeobraně použil zbraň. Vytáhl ji zpod pultu a chtěl lupiče odehnat. Jenže kulka ze zbraně nešťastnou náhodou zasáhla jeho syna (55), který právě přicházel do práce.

„Záchranka ho odvezla do Fakultní nemocnice v Plzni se zraněním hrudníku,“ popsali Aha! policisté. Lupiči stačili mezitím utéci. Podle svědků, kteří prý viděli pachatele utíkat, vypadali zloději velmi mladí, kolem 25 let. Policie místo uzavřela a prověřuje okolí. Až do večera také kontrolovala auta na všech výjezdech z krajského města. Pokud je kriminalisté chytí, hrozí jim až 10 let basy. Klenotník zřejmě vyvázne bez trestu – jen se šokem.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
dzuro
28. 4. 2015 • 08:33

Já jen tolik ,pokud ještě neví kdo to udělal tak já vím jsou to dva Slováci jednomu jsou na stopě ale o tom druhém asi policie nic neví co??

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.