Luštěte s hvězdami a vyhrajte ceny za 24 000 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Luštěte s hvězdami a vyhrajte ceny za 24 000 korun!

Luštíte rádi? Pak si nenechte ujít Nedělní Aha! Křížovky
Luštíte rádi? Pak si nenechte ujít Nedělní Aha! Křížovky (Profimedia.cz)

Baví vás luštění? Rádi si zapřemýšlíte nad křížovkami, potrápíte si mozkové závity nad sudoku či osmisměrkami a hledáte také chytrou zábavu pro své děti? Vyzkoušejte Nedělní Aha! Křížovky, jejichž nové číslo vychází už 13. listopadu. A kromě luštění nabízí i skvělé ceny za 24 tisíc korun!

Co všechno je ve hře? Vyhrát můžete pobyty v luxusním hotelu s parádním kapesným, retro rádio nebo třeba kvalitní kosmetiku. Na vánočních dárcích pro své blízké tak s trochou štěstí můžete výrazně ušetřit!

Pokud už budete unaveni luštěním, zaručeně si odpočinete nad rozhovory s českými celebritami, které poodhalí své soukromí. A pozor! Milovníci horoskopů a tajemna v každém čísle najdou čtrnáctidenní předpověď pro své znamení od známého pražského astrologa Víta Kuntoše.

Nezapomeneme ani na dobré rady, jak pečovat o zdraví a v každých křížovkách objevíte také zajímavou inspiraci na pokrmy na nedělní stůl. Nedělní Aha! Křížovky vychází každých čtrnáct dní v neděli. Nejnovější číslo najdete na stáncích 13. listopadu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.