Dívka šla po přechodu: Někdo na ni vylil kyselinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dívka šla po přechodu: Někdo na ni vylil kyselinu!

Kyselina
Kyselina (Profimedia.cz)

Mladou ženu (20) v centru Českých Budějovic ve středu neznámý útočník postříkal žíravinou a způsobil jí bolestivé popáleniny na nohou. Po šílenci policie pátrá, jeho oběť skončila v nemocnici.

K neštěstí došlo na přechodu pro chodce před obchodním centrem na křižovatce ulic Pražská a Pekárenská v Českých Budějovicích. Policie má z děsivého případu pořádně zamotanou hlavu. Něco podobného tady totiž nikdy nevyšetřovali.

Zraněná dívka navíc netuší, kdo jí mohl nohy leptavou látkou postříkat. Končetiny má totiž popálené ze zadní strany a žádného agresora neviděla.

„Druh žíraviny, která ženu poranila, budeme zjišťovat pomocí odborných expertiz. Podobný případ v Českých Budějovicích nepamatujeme,“ řekla Aha! mluvčí policie Regina Tupá.

Dívka byla včera propuštěna do domácího léčení. V budoucnu ale bude muset podstoupit plastickou operaci. Jakékoliv poznatky o incidentu přijmou policisté na lince 158. Není vyloučeno, že útočník je psychicky nemocný a v ohrožení jsou i další chodci!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.