Děsivá vražda důchodce: Před smrtí ho vydírali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děsivá vražda důchodce: Před smrtí ho vydírali!

V tomto domě se děsivý mord odehrál.
V tomto domě se děsivý mord odehrál. (pro Aha! – Michal Baloi)

V případu děsivé čtvrteční vraždy zámožného důchodce (†90) z Popovic u Brandýsa nad Labem se objevují nové šokující skutečnosti. Starého muže zřejmě někdo delší dobu vydíral. Vraždě navíc předcházely dva surové útoky! Muž zemřel přímo ve svém rodinném domku.

„Byl doslova umlácen k smrti. To ale nebyl první útok. Už dříve na něj zaútočila neznámá žena sekerou. Tehdy ji ještě zahnal,“ popsal deníku Aha! zdroj ze starcova okolí.

„Při předposledním útoku to byl muž se ženou. Měli ho vydírat. On se totiž netajil tím, že má majetek. Poslední útok už bohužel nepřežil,“ dodal náš zdroj.

S motivem loupežné vraždy pracuje i policie. A není divu – důchodce údajně vlastnil hospodu, dva domy a pozemky. Policie ale veškeré informace k případu přísně tají.

„Na místě je výjezdová skupina, která případ řeší. Také proběhla soudní pitva, ale její výsledky nezveřejníme. V souvislosti s vraždou jsme dosud nikoho nezadrželi,“ řekla včera policejní mluvčí Soňa Budská.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.