Vyrazil loupit bez pistole: Peníze nedostal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Vyrazil loupit bez pistole: Peníze nedostal!

Muž měl na hlavě paruku a sluneční brýle.
Muž měl na hlavě paruku a sluneční brýle. (Policie ČR)

Lupič nešika! Tak by se dal označit muž (55), který se v úterý vydal loupit do banky v Náchodské ulici v pražských Horních Počernicích. Protože si s sebou zřejmě nevzal pistoli, pokladní se ho nelekla a peníze mu nedala. Odešel s prázdnou.

Lupič v paruce a tmavých brýlích nejdříve přistoupil k přepážce a ženě předložil lístek s oznámením, že jde o přepadení, ať vydá finanční hotovost. „V ruce však nedržel zbraň, jen igelitovou tašku na peníze. Zaměstnanci banky mu proto žádné peníze nedali,“ vysvětlila pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

I tak ale lupiči hrozí až deset let v base. Muži je podle policie kolem 55 let, měří asi 185 centimetrů a má střední postavu. Je výrazně vrásčitý, v době přepadení měl silně napudrovaný obličej, paruku s černými vlnitými vlasy a brýle. Pravou ruku měl ovázanou obinadlem. Na sobě měl černý svetr s červenými pruhy a tmavé kalhoty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.