Člen rockové kapely Weezer Mickey Welsh: Předpověděl si smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Člen rockové kapely Weezer Mickey Welsh: Předpověděl si smrt!

Fotografie
Fotografie (internal)

„Měl jsem sen, že příští víkend v Chicagu zemřu (infarkt ve spánku),“ předpověděl si 26. září na sociální síti Twitter muzikant Mickey Welsh (†40).

Konec onoho víkendu připadal na tuto neděli, kdy našli bezvládné tělo baskytaristy kapely Weezer v jednom chicagském hotelu. Jeho černá předpověď se do puntíku naplnila!

V případě sebevraždy by tak přesný odhad nepřekvapil, ale u Welshe podle policie o sebevraždu nešlo. Do Chicaga přijel na hudební festival, kde měla vystoupit jeho bývalá kapela. Ubytoval se v hotelu a chtěl si vylepšit náladu dávkou drog.

Už si možná ani nevzpomněl na sen, který měl před dvěma týdny v New Yorku. Sen, že o tomto víkendu podlehne v Chicagu ve spánku srdečnímu infarktu. Vizi, že si pro něj přijde smrt. „Musím sepsat poslední vůli,“ dodal tehdy na Twitteru.

Až jeho právník sdělí, zda ji skutečně napsal. Pitva pro změnu určí, zda příčinou smrti bylo skutečně předávkování. Welsh si mohl vzít příliš silnou dávku, anebo měl nekvalitní drogu. Výsledek byl každopádně fatální a na festival už se nepodíval.

Otec dvou dětí odešel z tohoto světa s mrazivou přesností věštce, který vidí vlastní osud. Pro jeho rodinu je smůla, že podobné vidění neměl, když si šel poprvé koupit drogy...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.