Alexandr Vondra oslavil 50. narozeniny: Stála se na něho fronta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alexandr Vondra oslavil 50. narozeniny: Stála se na něho fronta!

Čau,Káčo. Co ten Liberec? Jó, klídek. Už o tom nikdo nepíše.
Čau,Káčo. Co ten Liberec? Jó, klídek. Už o tom nikdo nepíše. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Přibyl)

Ministr obrany Alexandr Vondra (ODS) ve středu večer na pražském Slovanském ostrově oslavil padesátiny. Pogratulovat mu přišly stovky hostů, a na vstup na párty se dokonce čekala i fronta! Všichni v ní vzorně stáli klidně i čtvrt hodiny, jen ministr vnitra Jan Kubice drze předběhl.

V areálu restaurace se podávalo pivo a víno, občerstvení tvořily hlavně české speciality jako tlačenka, guláš či klobásy. „Oslavu si ministr platil ze svého. Ještě mu nepřišlo kompletní vyúčtování, ale nepokládá za nutné částku sdělovat,“ řekl Aha! Vondrův mluvčí Jan Pejšek.

Kromě většiny politiků se ale na narozeniny někdejšího diplomata a současného vládního politika přišly podívat různé sorty lidí. S partnerem přišla herečka Bára Štěpánová (51). V šatech se zvířecím potiskem a s kabelkou značky Louis Vuitton se vedle ministra většinu večera vyjímala i někdejší běžkařka Kateřina Neumannová (38).

Přišlo ale i pár těch, kteří by podle mnohých patřili nikoliv na politickou akci, ale spíše do podsvětí. Exministr dopravy za ODS a současný kápo Slavie Aleš Řebíček (44) dorazil zarostlý a opálený. S obrovským darem se dostavil také Luděk Sekyra (47), kterého si mnozí pamatují kvůli spolupráci se zesnulým mafiánem Františkem Mrázkem.

Co ale Vondra k narozeninám dostal, bylo před očima fotoreportérů Aha! ve valné většině ukryto. Asistenti totiž barevné sáčky, balíčky a krabičky odnášely ihned do areálu restaurace, kde se slavilo až do ranních hodin. Ministr přitom na pozvánce všem hostům napsal, že by před dárkem upřednostnil dar na charitu.

Když se sejdou Saša a Káťa

Někdejší olympijská běžkařka Kateřina Neumannová připravila svými nedostatečnými manažerskými schopnostmi při libereckém mistrovství světa v lyžování věřitele o téměř 110 milionů korun.

Firma ProMoPro zase pod Vondrovým vedením českého předsednictví Evropské unie jen za audiovizuální techniku vyfakturovala vládě 766 milionů korun. Jak Saša, tak Katka si proto podle nás měli o čem povídat!



Přečtěte si
jarypadlo
20. 8. 2011 • 12:57

tu frontu bych ustál.A rád bych PANA PROMOPRO NAKOPNUL DO PR.DELE.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.