PLESK: Řidiči se zfackovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

PLESK: Řidiči se zfackovali!

 Řidič černé octavie ještě netuší, že se k němu blíží rozčilený rváč.
Řidič černé octavie ještě netuší, že se k němu blíží rozčilený rváč. (Policie ČR)

Boxerský ring si z jedné ostravské křižovatky udělal naštvaný řidič bílé Škody pickup. Pěstmi se vrhl na jiného šoféra, pak ujel. O události nyní informovala policie.

Ke rvačce došlo první prázdninový den kolem 10.45 hodin na křižovatce ulic Novinářská a Novoveská. Řidič (38) černé Škody Octavia zastavil na červenou. V dalším pruhu určeném pro odbočení vlevo stál autobus a za ním bílá Škoda pickup.

Z pickupu vystoupil muž, došel k černé octavii, otevřel dveře a řidiče připoutaného bezpečnostními pásy začal bít. Sotva se napadenému podařilo uvolnit a vylézt z vozu, pustili se do sebe na silnici mezi auty. Nakonec útočník zase naskočil do bílé škodovky, šlápl na plyn, na červenou projel křižovatkou a zmizel.

„Motivem jednání neznámého řidiče byl zřejmě odlišný názor na způsob řízení,“ uvedla ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.Policie žádá svědky incidentu, aby se ozvali na linku 158 nebo na telefon 974 727 301 – obvodní oddělení policie OstravaMariánské Hory.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.