Nový zákon by postihl i exministra dopravy: Bárta by musel ke cvokaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nový zákon by postihl i exministra dopravy: Bárta by musel ke cvokaři!

Bárta jako ladná modelka.
Bárta jako ladná modelka. (Aha! – Martin Přibyl)

Když byl loni někdejší ministr dopravy Vít Bárta (VV) načapán, jak ze své svatby jede v maserati s nalepenou registrační značkou, přišel o řidičák na půl roku a musel zaplatit 5000 Kč pokuty. Řidičák má zpátky, maserati si zas užívá. Teď by ale musel na psychotesty.

Půl roku bez svého maserati nebo mazlíka, jak mu říká, Bárta nesl těžce. To jeho manželce, místopředsedkyni Sněmovny Kateřině Klasnové (VV), prskolet (jak mu říká pro změnu ona) nijak nescházel. „Uvítal bych, kdyby k němu měla o něco vřelejší vztah,“ postěžoval si politik. Na podobná auta si nepotrpí, je praktičtější a vysazená na svůj minicooper.

„Jednou jej měla v servisu, a přesto odmítla moji nabídku, že by si na nákup zajela v mém mazlíkovi,“ dodal s tím, že auto už zase prohání. Pokud by teď chtěl řidičák zpátky, musel by podle nového zákona absolvovat psychotesty. A podle toho, co si o politicích myslí česká veřejnost, není vůbec jisté, že by jimi kdy prošel...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.