Smrt manžela Březinové: Při pitvě našli vředy, rakovinu ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Smrt manžela Březinové: Při pitvě našli vředy, rakovinu ne!

Březinová oznámila, že se chce s manželem rozloučit jen v kruhu rodinném.
Březinová oznámila, že se chce s manželem rozloučit jen v kruhu rodinném. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Aha! zná výsledky pitvy Zdeňka Švarce (†57), manžela zpěvačky Marcely Březinové. Toho našli v pátek oběšeného v pražském Roztockém háji. Až do včerejška se jeho nejbližší mohli utěšovat myšlenkou, že je dobrovolně opustil kvůli zdravotním problémům. Výsledky pitvy jsou pro ně šokem. Až na drobný nenádorový nález v břiše byl Švarc zdravý!

Doposud nejpravděpodobnější motiv činu, který je zatím pokládán za sebevraždu, tak vzal za své. Jediné, o čem se dá v tomto ohledu ještě spekulovat, je, že Švarc si bolest vředu vysvětlil tragičtěji, a na život si sáhl pod tímto, lékařsky neověřeným dojmem.

Protože dopis na rozloučenou nezanechal, zůstane věc ještě dlouho předmětem spekulací. Podle informací Aha! zatím jednou vyšetřovací verzí zůstává i podezření, že mohlo jít o fingovanou vraždu.

Tomu by odpovídalo třeba to, že Švarcovo chování do poslední chvíle nenaznačovalo jakékoliv sebevražedné úmysly.Březinová včera také po čtyřech dnech mlčení konečně promluvila. Oznámila, že pohřeb nebude!

„Rozloučení se uskuteční v úzkém rodinném kruhu bez smutečního obřadu. Děkujeme všem za projevy soustrasti,“ napsala Aha!. Zatím se s dětmi Vandou (16) a Janem (18) zdržují na statku u Kutné Hory



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.