Šťastný čtenář Ivan Stýblo: Děkuji Aha! za nového člena rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šťastný čtenář Ivan Stýblo: Děkuji Aha! za nového člena rodiny!

Anička a Dodo jsou nerozluční kamarádi. Mazlí se však jen pod dozorem dospělých.
Anička a Dodo jsou nerozluční kamarádi. Mazlí se však jen pod dozorem dospělých. (pro Aha! – Ivan Stýblo)

Desetiměsíčního Doda nejspíš někdy vyhodil z jedoucího auta a pejsek skončil v útulku. Jeho příběh si však v deníku Aha! přečetl Ivan Stýblo a rozhodl se Dodovi poskytnout domov.

„Hned v útulku se k nám měl a naší dceři Aničce dokonce položil hlavu do klína,“ usmívá se Ivan Stýblo. Dodo zatím bydlí v bytě, ale už v září se bude rodina stěhovat do domečku se zahradou. Pejsek je dobrák od kosti a miluje děti.

„Stále se mazlí s Aničkou, chodí za ní a nechává si od ní všechno líbit. Dcerka už umí tři slova, a to: táta, máma a Dodo, “ popisuje šťastný páníček. Pak ale jedním dechem dodává, že Anička se s Dodem mazlí jen pod jejich dohledem.

Dodo by se chtěl kamarádit i s kocourem, ale ten na něj zatím není zvědavý. „Dodo mu nosí hračky a chce se s ním mazlit a hrát, jenže kocour je v bytě o rok déle a nějakého přivandrovalce nemusí, takže svoje antipatie mu dává jasně najevo,“ líčí Ivan Stýblo.

Dodo prý má i své chyby, občas něco rozkouše, když je sám, ale jinak je to přesně takový pes, jakého si Stýblovi vždycky přáli. „Děkujeme deníku Aha! za dalšího člena rodiny,“ dodává Ivan Stýblo spokojeně.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.