Čtyřnohý záchranář Chito: Vyčenichal dva sebevrahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čtyřnohý záchranář Chito: Vyčenichal dva sebevrahy!

Čtyřnohý záchranář Chito
Čtyřnohý záchranář Chito (PČR, ara)

O příběhu, který žije čtyřnohý policejní záchranář Chito, si mohou nechat zdát i hollywoodští filmaři!

V úterý v průběhu jediné hodiny zachránil život dvěma lidem, kteří se rozhodli spáchat sebevraždu!Neuvěřitelný den psího hrdiny začínal zcela běžně.

„Na tísňovou linku hodonínské policie se ozvala mladá žena. Její třicetiletý přítel prý odjel autem a poslal SMS, z níž vyplynulo, že se chystá zabít,“ vypráví mluvčí policie Petr Zámečník.

Okamžitě se rozjela pátrací akce a po dvou hodinách jedna z hlídek vůz objevila zaparkovaný nedaleko místní zoo. A to byla chvíle pro Chita. „Po necelé hodině se mu podařilo nalézt hledaného muže. Byl živý, ale ve špatném psychickém stavu,“ pokračuje v líčení případu mluvčí.

Čtyřnohý záchranář ale z místa odmítal odejít, štěkal a psovodkyni vedl jinam. „Ve stejném lese jen o pár minut později nalezl 43letého muže s pořezaným zápěstím, který policistům řekl, že jej nebaví žít,“ dodává Zámečník. Chito tak během jediné hodiny dokázal zachránit život dvěma zoufalým lidem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.