Drahý nábytek, dobrý koňak, vířivka... I tohle byl Hušákův luxus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drahý nábytek, dobrý koňak, vířivka... I tohle byl Hušákův luxus!

Aleš Hušák
Aleš Hušák (Aha! – ČTK, Mediafax)

Vedle královské smlouvy, která exšéfovi Sazky Aleši Hušákovi zaručovala milionový měsíční plat a spoustu bonusů, si takřka neomezený vládce loterijní společnosti dopřával i luxus reprezentačních prostor. Jejich vybavení přitom stálo desítky milionů korun!

Kancelář a zasedačka ze dřeva a bizoní kůže, sauna s vířivkou i bar s drahým koňakem se nacházejí v O2 areně. Byly však určeny jen pro vyvolené. „Normální sportovec se tam v žádném případě nedostal,“ potvrdil Zdeněk Ertl, člen představenstva Bestsportu, který arénu provozuje.

Interiér navrhli architekti Vokatí, židle pocházejí od firmy Charimaster z New Yorku. Přitom se zde jen párkrát do roka konala zhruba dvouhodinová schůze. „Prostory byly využívány při mistrovství světa v hokeji. Od té doby o žádných akcích, které by se zde konaly, nevím,“ dodal pro Českou televizi Ertl.

Aleš Hušák: První trestní oznámení!

Bývalý šéf Sazky Aleš Hušák (53) čelí trestnímu oznámení. K Obvodnímu zastupitelství pro Prahu 9 ho podle serveru Aktuálně.cz podala advokátní kancelář Ivan Courton jménem firmy Euroclaim Praha.

Společnost požaduje, aby policie zjistila, zda se Hušák nedopustil trestného činu porušování povinnosti při správě cizího majetku, dále zda způsobil úpadek Sazky či zvýhodňoval věřitele.

Podle televize Nova Hušák také za zády insolvenčního správce Josefa Cupky vyplácel až do května milionové částky dvěma advokátním kancelářím.



Přečtěte si
marmat
28. 6. 2011 • 22:37

HROUDA TYPU STB OD POHLEDU ... Výřivka, prachy a název VELKÝ MAFIÁN s kontem STÁTNÍ POKLADNY ! Konfiskace všeho IHNED !!! U malých dlužníčků (třeba na nájmu)se na NIC nečeká... A tady budem zase koukat jak vše usne ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.