České benzinky? Nejlepší v Evropě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

České benzinky? Nejlepší v Evropě!

Tohle je nejlepší benzinka v Evropě.
Tohle je nejlepší benzinka v Evropě. (ADAC)

Neuvěřitelné! Německý automotoklub ADAC najezdil 37 tisíc kilometrů po evropských silnicích a dálnicích v 11 zemích, aby zhodnotil úroveň služeb a zboží na celkem 77 čerpacích stanicích. Výsledek je jasný, i když by ho málokdo čekal: na celé čáře zvítězilo Česko se svými benzinkami na D1!

Bezkonkurenčně nejlépe v testu dopadla čerpací stanice Unicorn KozlovČerná Studánka na 123. kilometru dálnice D1.

„Ceny pohonných hmot jsou vyvěšeny viditelně ještě na dálnici, všechny služby jsou provozovány nad rámec běžného standardu, WC je čisté a v obchodě je široký sortiment za příznivé ceny. Svým bezbariérovým přístupem tato pumpa předčila všechny v testu,“ píše ve své kompletní hodnotící zprávě ADAC. Test probíhal zjara, nyní byly zveřejněny kompletní výsledky.

 

 

 

„Samozřejmě že nás to potěšilo, ale tak trochu jsme to čekali. Kvalitní služby a spokojený zákazník, to jsou naše dva dlouhodobé cíle, které se snažíme splnit. Je to odměna za naši práci,“ řekla Aha! Radka Hořínková, vedoucí čerpací stanice.

A komisaři byli pořádně přísní, kromě čistoty si všímali například i toho, zda u čerpacích stojanů jsou jednorázové rukavice či zda je možné dohustit pneumatiky zadarmo. Ne všude tomu tak bylo.

Kromě Kozlova se do první desítky testu vešla také další česká pumpa ÖMV v Kladrubech u Stříbra (111. km D5 z Rozvadova na Plzeň), bodovaly také pumpy ve Slovinsku a Chorvatsku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.