Nedělní speciál: Zahrada! Poradíme vám s nábytkem, studnou, břečťanem i s malováním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Nedělní speciál: Zahrada! Poradíme vám s nábytkem, studnou, břečťanem i s malováním!

K dokonalé pohodě na zahradě nesmí chybět příjemné posezení.
K dokonalé pohodě na zahradě nesmí chybět příjemné posezení. (Mountfield)

Chcete ve volném čase relaxovat v romantickém prostředí své zahrady a chybí vám vhodný nábytek?

Budete se cítit lépe v zahradním nábytku z tropických dřevin či severské borovice, nebo jste spíše příznivci moderních trendů? V tom případě zřejmě zvolíte moderní nábytek z lehkého hliníku nebo elegantního umělého ratanu.

Čemu při výběru zahradního nábytku věnovat pozornost a jak se o něj správně starat, to Nedělnímu Aha! prozradil Michal Pobežal, specialista největšího prodejce zahradní techniky a bazénů.

Rady naleznete ve fotogalerii...




Přečtěte si
Lubica258
21. 3. 2020 • 14:30

Já jsem zastánce přírodních materiálů, proto bych do naší zahrady nechtěl nábytek z plastu nebo umělého ratanu. Daleko hezčí jsou dřevěné zahradní sestavy. My jsme si koupili stůl i židle z http­s://ww­w.zah­radni-dreveny-nabytek.cz/zahradni-sestavy/ , a když je budeme každý rok poctivě natírat, tak budou pořád vypadat dobře.

ivannavratil386
31. 1. 2019 • 10:43

Já myslím, že velmi užitečné rady. Abych pravdu řekl, tak už se nemůžu dočkat, až se oteplí a budu moci konečně zase na zahradě pracovat. Letos s ní mám celkem velké plány. Moc rád bych tam například nainstaloval nové osvětlení, aby zahrada lépe vynikla v noci. Hodně se mi líbí třeba toto: http://www.lighting.philips.cz/vzdelavani/blog-budoucnost-svetla/vzdelavani-a-trendy/predstavujeme-l edinaire-floodlight-mini

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.