Poslanec Petr Skokan (VV): Má v domě hernu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poslanec Petr Skokan (VV): Má v domě hernu!

Petr Skokan
Petr Skokan (Foto Aha! – Petr Novotný, ČTK)

Poslanec Petr Skokan (VV) káže vodu, ale pije víno!

Zatímco jeho kolegové z Věcí veřejných urputně bojují za omezení hazardu, on na něm vydělává. V domě, který spoluvlastní jeho firma, totiž sídlí herna!Kolem domu v Havlíčkově ulici je každou noc pěkně živo.

Údajně se tu prodávají i drogy! „Jsme z toho nešťastní. Raději tu ani nenecháváme vůz přes noc. Občas vidím, jak přijede auto, k němu se nakloní štamgast herny a něco si předávají,“ postěžovala si žena, která v ulici žije.

Provozovatel herny Josef Novotný na Skokana, se nímž jedná jako s majitelem, nedá dopustit. „Znám ho od dětství,“ poznamenal. Poslanec prý už ale do domu s hernou moc nechodí.

A co říká Skokan? Tomu herna jako problém nepřijde. „Budu to s nájemníkem řešit, probereme, zda tam není moc automatů,“ reagoval pouze. Kvůli hernám se přitom dostal do sporu už před třemi roky, kdy byl radním.

Tehdy se rozhodovalo o přístupu města k automatům. On měl pochopitelně vstřícný postoj, »zapomněl« však kolegům ze zastupitelstva říct, že sám na nich vydělává.



Přečtěte si
zadnice
25. 6. 2011 • 11:26

To je ale "důvěryhodný" ksicht už od pohledu. A takoví nám "vládnou"!!!

illis
24. 6. 2011 • 21:00

proradná a ziskuchtivá. Majetky za miliony, ale nikdo z nich nemůže říct, že si na to vydělal sám a poctivou prací. Desítky milionů, se totiž poctivou prací vydělat za jeden lidský život nedají. A to oni moc dobře vědí, proto urvou, co se dá a říkají tomu podnikání ..

jimka
24. 6. 2011 • 12:34

A ten by měl být ministrem? Každý v České Lípě ví, co to je za šm....! Stále hledá teplé místečko za hodně peněz - ručičky nebojte se, vy dělat nebudete. Ať se také Skokan pochlubí se svým bratříčkem Davidem.Být jimi, tak chodím kanálama.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.